1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (19 arvostelua. Keskiarvo: 4,47/5)

Kana vindaloo on helppo ja maistuva arkiruoka, joka valmistuu nopeasti. Foodin on pakannut kauniisiin lasipurkkeihin ihastuttavia maustesekoituksia, joilla valmistat helposti myös itämaiset ateriat. Mikä parasta, mausteet ovat luomulaatuisia! Katso herkullista maustevalikoimaa Foodin -verkkokaupasta ja tee tilauksesi jo tänään!

Kana vindaloo
4 annosta

500 g broilerinfileetä
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 punainen mieto chili
3 cm pala tuoretta inkivääriä
2-3 rkl Foodin Oliiviöljyä
1 rkl Foodin Luomu Madras Curry -mausteseos (chili, korianteri, juustokumina, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, merisuola)
½ tl Foodin Kardemummaa
1rkl Foodin Kookossokeria
3 rkl Foodin Honey & Ginger omenasiiderietikkaa
400-500 g tomaattimurskaa

Lisäksi:
korianteria

kana-vindaloo

Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili ja tuore inkivääri. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai pannussa ja lisää ensin Madras Curry ja kääntele hetki.

Lisää sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri ja kääntele hetki. Laita broileripalat pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan.
Lisää joukkoon kardemumma, kookossokeri ja Honey & Ginger omenasiiderietikka sekä lopuksi tomaattimurska.

Anna ruoan hautua kannen alla välillä sekoitellen noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Ripottele joukkoon tuoretta korianteria.

Tarjoa seuraksi riisiä ja raitaa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä: Foodin

Uusimpia Foodin reseptejä:



Tästä löydät kaikki FOODIN reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.