1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua. Keskiarvo: 4,56/5)

Kesäruoat valmistuvat helposti grillissä. Kariniemen on tuonut kesän grillihetkiin markkinoille mureat ja mukavan kokoiset Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat, jotka ovat valmiiksi marinoituja. Palat pysyvät mehevinä grillissä. Valmista parilalla tai muurinpohjapannussa. Tähän ruokaan voit käyttää edelliseltä aterialta ylijääneitä varhaisperunoita ja kauniita kesäporkkanoita.

Kana-kasvispannu grillissä
4 annosta

500 g Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat
100 g herkkusieniä
3 kesäsipulia varsineen
4 valkosipulinkynttä
1 nippu kesäporkkanoita + vettä
500 g kypsiä varhaisperunoita
½ tuore ananas
200 g grillitomaatteja
2-3 rkl rypsiöljyä tai avokadoöljyä paistamiseen
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
(paprikajauhetta tai savupaprikajauhetta)

Tarjoiluun:
chilimajoneesia tai bbq-kastiketta

Ota Kananpojan maustetut Grillipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Leikkaa herkkusienet puolikkaiksi tai lohkoiksi. Viipaloi kesäsipulit ja hienonna varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puolita kesäporkkanat ja kiehauta nopeasti vedessä, valuta. Puolita kypsät varhaisperunat. Kuori ja paloittele tuore ananas ja irrota grillitomaatit tertusta. Kuumenna grilliparila tai muurinpohjapannu. Sivele pinta öljyllä. Laita ensin Kananpojan Grillipalat pannulle ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen. Lisää kasvikset ryhminä pannulle ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai savupaprikajauheella.

Tarjoa seuraksi chilimajoneesia tai bbq-kastiketta.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Kariniemen reseptejä:



Tästä löydät kaikki KARINIEMEN reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.