1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kalkkunan sisäfileestä saat juhlavan aterian.
Valmista seuraksi herkullinen kasvislisäke.

Kalkkunan sisäfileetä ja kasvislisäke
2 annosta

400 g kalkkunan sisäfileetä
1/2 dl öljyä
1/4-1/2 tl suolaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
garlic & pepper -mausteseosta myllystä (Santa Maria)

Kasvislisäke:
3 rkl öljyä
2 porkkanaa
1 nauris
1 kesäkurpitsa
1/4-1/2 punaista chilipaprikaa
2 valkosipulin kynttä

Sekoita kulhossa öljy, suola, valkosipuli ja garlic & pepper -mausteseos.
Laita liha joukkoon ja kääntele välillä.
Mausta muutama tunti tai yli yön jääkaapissa suojattuna.

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista filee kuumalla pannulla kauttaaltaan.

Laita lihalämpömittari fileeseen ja paista 175 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 77 astetta.
Anna lihan levätä folion alla noin kymmenen minuuttia ennen kuin leikkaat sen viipaleiksi.

Valmista fileen kypsyessä kasvislisäke.

Kuori ja raasta porkkanat ja nauris.
Raasta kesäkurpitsa.
Poista chilipaprikasta siemenet ja silppua se. Hienonna valkosipulin kynnet.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon ainekset. Kääntele aluksi kovalla lämmöllä ja tiputa sitten lämpöä.
Kypsennä muutaman minuutin ajan.

Tarjoa kalkkunanfilee kasvislisäkkeen kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.