1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Kalkkunan fileerullasta valmistat helposti herkullisen juhlatarjottavan.
Kuorruta fileerulla Maalahden Limpusta rouhituilla muruilla. Näin saat upean kruunun kalkkunarullalle.

Kalkkunan fileerulla
4 annosta

1,3 kg kalkkunan fileerulla
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl mietoa, karkeaa Dijon sinappia
1 tl suolaa
1 rkl vahvaa chilitahnaa
2 valkosipulinkynttä

Kuorrutukseen:
1 munankeltuainen
1 rkl mietoa, karkeaa Dijon sinappia
2 viipaletta Maalahden Limppua

Ota kalkkunanfileerulla huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Sekoita kulhossa rypsiöljy, karkea Dijon sinappi, suola, vahva chilitahna ja hienonnetut valkosipulinkynnet keskenään.

Levitä seos kalkkunanfileerullan pinnalle. Kypsennä lihaa ensin 200-asteessa 40 minuuttia ja laske lämpötila sitten 150-175 asteeseen. Jatka paistamista vielä noin 40 minuuttia.

Poista fileerullasta verkko ja sivele pinta munankeltuaisella ja sinapilla.
Ripottele pinnalle rouhittua Maalahden Limppua ja paista vielä 250-asteessa kunnes pinta saa hieman väriä.

Tarjoa seuraksi höyrytettyjä vihanneksia.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.