1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

 

Juustoinen persikka-kanakastike

Tarkoitukseni oli tehdä lasten suosikkia; kanaviillokkia, mutta tein ohjeeseen pieniä muutoksia.

Keitin huuhdeltua kanaa pari tuntia vedessä, jossa uiskenteli porkkana- ja sipulipaloja.

Siilasin
osan nesteestä talteen toiseen kattilaan, maustoin kanaliemikuutiolla,
ripauksella cayenne-pippuria, currylla ja kurkumalla. Suurustin nesteen
veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla ja revin joukkoon putsatun kanan
lihat. Pilkoin joukkoon vielä muutaman ison säilykepersikan ja sulatin
n 100 g maustamatonta sulatejuustoa joukkoon. Hauduttelin kastiketta
miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Ja kyllä oli hyvää, ihanan
samettista ja maut kohdallaan!

Luovuus kehiin vaan, en osaa
sanoa sen kummempia ainesuhteita. Jos et jaksa keitellä kanaa, tee
kastikkeen pohja liemikuutiota käyttämällä ja lisää valmiiseen
kastikkeeseen paistetut broilerisuikaleet.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.