1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

(resepti julkaistu alunperin 18.10. 2007)

Helppo ja mehevä arkiruoka valmistuu perusraaka-aineista. Kokeile erilaisia juustoja tähän ruokaan. Pirkka-sarjasta löytyy nyt ihana leppäsavujuustoraaste, joka antaa upean maun moniin ruokiin!

Juustoinen broileri-perunavuoka
4-6 annosta

tilkka öljyä paistamiseen
noin 1 ½ kg perunoita
4 isoa valkosipulinkynttä
suolaa
1 tl paprikajauhetta
tilkka öljyä
700 g broilerinfileesuikaleita
½-1 sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
5 dl kermaa
200 g juustoraastetta
200 g kirsikkatomaatteja

Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, kuullota perunoita hetki, lisää silputut valkosipulit ja kääntele hetki.Mausta perunat kevyesti suolalla ja paprikajauheella.

Laita perunat uunivuokaan. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa tai pannussa, paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan, purista joukkoon ½- 1 sitruunan mehu.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita broilerisuikaleet perunoiden joukkoon, lisää joukkoon kerma, juustoraaste ja kirsikkatomaatit. Sekoita tasaiseksi.
Paista 200 asteisessa uunissa noin tunti, tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.