1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,43 / 5)
Ladataan...

Perusraaka-aineista saa helposti hieman erilaista ruokaa, kun joukkoon lisätään muutamaa hieman epätavallisempaa maustetta tai yrttiä. Tämä ruoka on kevyttä, eikä kaipaa välttämättä seuraksi edes riisiä.

Itämaiset broilerinjauhelihapihvit, dippi ja kaali-porkkanasalaatti

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
500 g broilerinjauhelihaa
50 g kevätsipulia silputtuna
pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl korianteria, persiljaa tai minttua silputtuna
1-2 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 rkl kalakastiketta
mustapippuria myllystä
2 kpl limetinlehtiä hienonnettuna
1 sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna

Paistamiseen:
(sitruuna)öljyä

Dippikastike:
1/2 dl vettä
2 rkl kalakastiketta tai maun mukaan
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
pala chilipaprikaa
1/2 tl sokeria

Kaali-porkkanasalaatti:
400 g keräkaalia
1 iso porkkana
n. 1 tl hienonnettua chilipaprikaa
2 rkl etikkaa + 2 rkl vettä
2 tl sokeria

Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon broilerinjauheliha ja muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile pihveiksi ja
paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin.

Sekoita dippikastikkeen ainekset sekaisin ja tarkista maku. Voit hienontaa joukkoon hieman tuoretta korianteria.

Raasta keräkaali ja porkkana isolla raastinterällä karkeaksi.
Sekoita joukkoon hienonnettua chilipaprikaa, etikkaa, vettä ja sokeria.
Anna maustua hetki.
Tarkista maku.

Tarjoa pihvit dippikastikkeen ja raikkaan kaali-porkkanasalaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.