1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 3,92 / 5)
Ladataan...

Tämä resepti on TV:stä tuttu. Oletteko huomanneet Kariniemen mainoksen, jossa valmistetaan tämä annos?

Kääri kananpojan minuuttipihvien ympärille pekonia ja paista rapeaksi pannulla. Valmista seuraksi ihastuttava salaatti.

Ilonan pekoni-kanaa ja pesto-mozzarellasalaattia
4 annosta

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi, maustamaton (350 g, 4 kpl)
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt HK Amerikan Pekoni Filee (120 g)
öljyä tai voita paistamiseen

Pesto-mozzarellasalaatti

6 isoa kypsää, kiinteämaltoista perunaa
150 g kirsikkatomaatteja
125 g mozzarellajuustoa paloina
70 g rucolaa
1/2 dl salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä
n. 1 dl pestokastiketta (resepti alla), voit käyttää myös valmista vihreää pestokastiketta

(1 dl oliiveja)

Vihreä pestokastike

2 ruukkua basilikaa
70 g parmesaaniraastetta
50 g pinjansiemeniä
1 iso valkosipulinkynsi
1 1/2 dl oliiviöljyä

Ota kananpojan minuuttipihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja lisää suola.
Käännä pekonifileet minuuttipihvien ympärille.
Paista pihvit kuumassa pannussa öljyssä tai voissa molemmin puolin.

Kuori kypsät perunat ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele mozzarella.
Laita ainekset vadille yhdessä rucolan kanssa.
Paahda salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen.
Lisää salaattiainesten joukkoon.

Valmista pestokastike.
Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
Sekoita pesto salaattiainesten joukkoon. Koristele salaatti oliiveilla.
Tarjoa salaatti rapeiden kananpojan fileepihvien seurana.

Vinkki! Jos haluat täyttää fileet, tee niihin pieni poikittaisviilto ja laita teelusikallinen maustettua tuorejuustoa tai sulatejuustoa sisään ja jatka valmistusta ohjeen mukaan.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.