1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,78 / 5)
Ladataan...

Hunajakanaa ja raparperichutney
4 annosta

4 broilerinfileetä
½ dl Hunajainen Sam Metsähunajaa
½ tl suolaa
2 tl tuoretta timjamia
2 valkosipulinkynttä
½ appelsiinin kuoriraaste
öljyä paistamiseen

Lisäksi:

1 appelsiini viipaleina

Raparperichutney:

2-3 raparperinvartta
2 tl hienonnettua inkivääriä
½ dl balsamiviinietikkaa
1 punainen chilipaprika
¾ dl Hunajainen Sam Metsähunajaa
1 dl vettä

Laita broilerinfileet maustumaan hyvissä ajoin.
Sekoita Metsähunajan joukkoon suola, riivityt timjaminlehdet, hienonnetut valkosipulinkynnet ja
hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.
Laita broilerinfileet maustumaan joukkoon käännellen.
Leikkaa appelsiini viipaleiksi.

Valmista raparperichtuney.

Viipaloi raparperinvarret ja hienonna inkivääri.
Laita ainekset kasariin ja mittaa joukkoon balsamiviinietikka, hienonnettu chilipaprika,
Metsähunaja ja vesi. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes raparperit pehmenevät.

Tarkista maku.

Jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.
Grillaa tai paista kuumalla pannulla öljyssä maustetut broilerinfileet molemmin puolin.
Grillaa seuraksi appelsiiniviipaleet ja tarjoa lisäksi raparperichutneya.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Hunajainen Sam

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.