1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kasviksilla saa helposti vaihtelua arkisiinkin ruokiin. Älä kypsennä niitä kuitenkaan liikaa, jotta vitamiinit säilyvät. Ruoka maistuukin paremmalta, kun on jotain pureskeltavaa. Tässä helpossa ruoassa olen käyttänyt värikkäitä syyssesongin tuotteita.

Hunajainen broileri-pekonikastike

tilkka öljyä
1/2 kg pehmeän pippurisia filee ohutleikkeitä TAI maustamattomia broilerinfileitä tai fileesuikaleita ja mausteita mielesi mukaan
n. 150 g violettia kukkakaalia
100 g maa-artisokkaa
1 iso porkkana
2 sipulia
10 cm kesäkurpitsaa
kevätsipulia
1 tetra EHTA hunajainen pekonikastike (lisä- ja säilöntäaineeton)

Aloita kuorimalla ja paloittelemalla kasvikset.
Kuumenna tilkka öljyä wokissa ja paista suikaloidut broilerifileet.
Lisää joukkoon kukkakaali, maa-artisokka, porkkana ja sipulit, kääntele minuutti-pari.
Lisää kesäkurpitsa ja kevätsipuli, sekä hunajainen pekonikastike.
Kuumenna.

Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.