1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Haudutettua broileria, ananasta ja vesikastanjoita

900 g paketti marinoimattomia broilerinkoipia
15 cm pätkä purjosipulia
5 cm pätkä inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
1 pieni purkillinen ananaspaloja mehuineen
1 dl vettä
1/3 osa kanaliemikuutiosta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 tl sokeria
2 rkl soijakastiketta
200 g vesikastanjoita
perunajauhoja suurustukseen
öljyä paistamiseen

Leikkaa
broilerinkoivet paloihin (4-6 osaan/koipi). Leikkaa huuhdeltu ja
halkaistu purjo suikaleiksi, inkivääri hienoksi, samoin
valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljyä kattilassa, paista
broileripaloja sen verran, että saavat väriä kauttaaltaan.

Lisää
joukkoon purjo, inkivääri ja valkosipuli, kääntele hetki. Lisää vesi,
liemikuution pala, riisiviinietikka, soijakastike ja sokeri.

Hauduta
miedolla lämmöllä kannen alla 20-30 minuuttia.

Lisää joukkoon
ananaspalat mehuineen, sekä vesikastanjat.

Kuumenna, suurusta hitusella
perunajauhoja, jotka olet sekoittanut tilkkaan vettä. Anna kastikkeen
pulpahtaa. Tarkista maku.

Tarjoa riisin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.