1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Hapanimeläbroileria 

1 rkl öljyä
500 g broilerin fileesuikaleita
3-4 valkosipulin kynttä murskattuna
3 cm pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
pippurisekoitusta
1-2 suurta sipulia ohuina lohkoina
1 pieni punainen paprika suikaleina
2 lehtisellerin vartta viipaleina
1-2 porkkanaa suikaleina tai ohuina viipaleina
(bambunversoja)
(vesikastanjoita)
n. 2rkl soijaa
1/2-1 dl ketsuppia
1 iso prk ananaspaloja mehuineen
perunajauhoja + vettä tai ananasmehua
tuoretta korianteria

Kuumenna öljy pannussa, paista broilerin fileesuikaleet yhdessä valkosipulin ja inkiväärin kanssa, mausta pippurisekoituksella.
Lisää joukkoon sipuli, paprika, varsiselleri, porkkanat,vesikastanjat ja bambunversot. Pyörittele kuumassa pannussa muutama minuutti.
Lisää joukkoon ketsuppi, soija ja ananaspalat mehuineen. Sekoita hieman perunajauhoja vesitilkkaan tai ananasmehuun ja lisää nestettä ohuena nauhana höyryvään kastikkeeseen, kunnes kastike tuntuu sopivan sakealta.
Anna kastikkeen pulpahtaa. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.
Tarjoa tuoksuvan Jasmin-riisin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.