1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

Haluan kiittää toiveistanne, joita olette arvonnan yhteydessä lähettäneet.
Olen laittanut toiveita muistiin ja yritän edes osan täyttää jollain tapaa.
Tämä toive on esitetty moneen kertaan.
Sivustolle toivottiin ruokaohjeita, joissa on käytetty puolivalmisteita tai valmiita tuotteita.
Vaikka hapanimeläkastike on helppo valmistaa itsekin, se vaatii aina muutamia ainesosia, joita ei välttämättä aina ja kaikkien kaapeista löydy.
Toisaalta valmiskastikkeiden käyttö tulee isolle ruokailijajoukolle valmistettuna kalliiksi.
Tämän kastikkeen pohjana on käytetty valmiskastiketta, jolloin pienillä lisäyksillä saa ruoan riittämään useammalle ja kastikkeessa on jo olemassa kaikki tarvittavat mausteet.

Hapanimelää broilerikastiketta
n. 6:lle

tilkka öljyä
400 g broilerin filee- tai paistisuikaleita
paprikajauhetta
suolaa
inkivääriä jauheena TAI valmiiksi marinoituja suikaleita
pieni keltainen kesäkurpitsa viipaloituna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli varsineen silppuna
1 dl ketsuppia
1 prk Uncle Ben’s Oriental Sweet&Sour extra pineapple -ateriakastiketta
1 iso prk ananaspaloja
aavistus perunajauhoja ja tilkka vettä

Kuumenna tilkka öljyä wokissa, paista broilerisuikaleet kypsiksi, mausta, mikäli et käytä valmiiksi marinoituja suikaleita.
Lisää joukkoon kesäkurpitsa, valkosipuli ja sipuli varsineen, kääntele hetki.
Lisää ketsuppi ja ateriakastike, sekä ananaspalat liemineen, anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Sekoita perunajauhot ja vesi tasaiseksi, lisää ohuena nauhana höyryävään liemeen ja sekoita, kunnes kastike pulpahtaa.

Tarjoa lisäksi Basmati- tai Jasmiini-riisiä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.