1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Loppukesän viilenevät illat grillin äärellä ovat ihania. Nyt grillataan ribsejä ja siipiä, sekä kauden kasviksia.

Grilliribsit, broilerinsiipiä ja kauden kasviksia grillissä
4 annosta

vettä, ripaus suolaa ja 1 kg perunoita
vettä, ripaus suolaa ja 5-6 punajuurta
1 kesäkurpitsa
200 g munakoisoa
2 valkosipulinkynttä
½-1 punainen chilipaprika
öljyä
suolaa
1 kg grilliribsejä
1 pss Santa Maria SPICE MIX for FAJITA Smoky bbq -mausteseosta
1 kg broilerinsiipiä
2 valkosipulinkynttä
Santa Maria Grill Oil Garlic -maustekastiketta

Esikeitä perunat ja punajuuret erillisissä kattiloissa suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Valuta vesi ja anna jäähtyä hetki. Leikkaa lohkoiksi.
Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso.
Laita kasvikset kulhoon ja hienonna joukkoon valkosipulia ja chilipaprikaa.
Valuta joukkoon öljyä ja mausta suolalla.
Grillaa kasviksia samaan aikaan grilliribsien kanssa.
Mausta grilliribsit SPICE MIX for FAJITA Smoky bbq -mausteseoksella ja siivet Grill Oil Garlic maustekastikkeella.

Grillaa ribsit ja siivet, sekä kasvikset grillissä molemmin puolin. Sivele siipiä grillauksen välillä kastikkeella.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Santa Maria

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.