1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Keijun uusi Seesami- ja Rypsiöljy on mainio itämaisten ruokien ja grilliruokien maustaja.
Valmista herkullinen marinadi kanalle ja grillaa upeat aromit esiin.

Grillattua inkivääri-seesamibroileria
4 annosta

4 broilerinfileetä
1 rkl tuoretta hienonnettua inkivääriä
½ dl Keiju Seesami- ja Rypsiöljyä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
pala punaista chilipaprikaa
½ limen kuori raasteena
½ limen puristettu mehu
½ tl suolaa

Kuori ja hienonna tuore inkivääri.
Sekoita joukkoon Seesami- ja Rypsiöljy, sekä hienonnettu valkosipulinkynsi ja hienonnettua chilipaprikaa.
Pese lime hyvin ja raasta puolikkaan limen kuori joukkoon.
Purista joukkoon limen mehua.
Lisää suolaa.
Laita broilerinfileet joukkoon ja sekoita.
Anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin kypsäksi.

Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja grillattua kesäporkkanaa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Keiju Öljy

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.