1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Cajun broilerinfilee

Kokeilin kotigastronomien cajun-maustetta, joka osoittautui melko tuliseksi, varsinkin, kun käytin sitä aika runsaalla kädellä =O

Poistin
luut ja nahan broilerinrintaleikkeestä, nuijin kelmun välissä ohueksi
ja paistoin kuumassa pannussa öljyssä. Kaadoin pannuun kuumenemaan
fileiden päälle purkillisen salsa-dippiä (jonka voisi mitättömän
pienellä vaivalla tehdä myös itse) ja maustoin sen reilusti
cajun-mausteella.

Paistoin erikseen pannussa vielä paprikasuikaleita ja
sipuliviipaleita. Tulisen ruoan lisänä söimme riisiä, salaattia ja
ranskankermaa.

Aina yhtä hyvää =)

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.