1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 3,78 / 5)
Ladataan...

Helppo arkiruoka, josta saa hieman juhlavamman korvaamalla osan nesteestä valkoviinillä ja käyttämällä sieniksi esimerkiksi kantarelleja, suppilovahveroita tai torvisieniä.

Broileririsotto
4 annosta

tilkka oliiviöljyä
2 sipulia silppuna
250 g Uncle Ben’s Risottoriisiä
6 1/2 dl vettä
2 rkl Touch of Taste kanafondia
250 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
oliiviöljyä
currya jauheena
400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita, suolaa

Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa, kuullota sipulia ja risottoriisiä hetki käännellen.
Lisää vesi ja kanafondi, anna kiehua hiljalleen kannen alla.
Lisää hetken päästä sieniviipaleet.

Kuumenna pannussa öljy ja lisää curryjauhe, kääntele hetki, varo polttamasta.
Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsäksi, mausta ripauksella suolaa.
Sekoita broilerisuikaleet risottoon ja anna ruoan kypsentyä, kunnes neste on kokonaan imeytynyt.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.