1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Rintafileet:

Poistin marinoiduista rintaleikkeistä luun ja nahkan ja nuijin fileet pienessä pussissa ohuemmiksi. Paistoin kuumassa pannussa molemmin puolin kypsäksi. Maustoin ripauksella suolaa.

Valkosipuliperunat:

Kuorin reilun kilon perunoita ja viipaloin ne.

Silppusin 4 isoa valkosipulinkynttä. Kuumensin öljyä kattilassa ja kippasin sekaan perunaviipaleet ja valkosipulisilpun.

Pyörittelin niitä kattilassa muutaman minuutin ja maustoin suolalla, pippurisekoituksella ja paprikajauheella.

Kaadoin sekaan vielä 4 dl ruokakermaa, kuumensin seoksen ja siirsin uunivuokaan. Paistoin 200 asteisessa uunissa kypsäksi.

Herkkusienikastike:

n. 200 g herkkusieniä
1 pieni sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 prk creme fraichea
ripaus suolaa
margariinia tai voita paistamiseen

Viipaloi herkkusienet, silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva pannussa ja lisää sienet ja sipulit. Kääntele, kunnes hieman pehmenevät. Lisää joukkoon creme fraiche, kuumenna.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.