1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Pyrexin valurautainen pannu yhdistää klassiseen valurautapannuun kätevän parilapinnan. Kahta eri pintaa yhdistelevällä uutuuspannulla paistuvat niin kovia paistolämpötiloja vaativa pihvi, mehevä kalafilee kuin kauniit raidat grillivihanneksiin.

Käännettävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva tekee pannun yleisilmeestä modernin, mutta parantaa myös sen säilytettävyyttä pienessäkin tilassa. Lisäksi valurautainen kädensija kahvan vastakkaisella puolella lisää pannun käyttömukavuutta ruokaa laittaessa.

Broilerinfilee ja lämmin kasvislisäke
1 annos

2 rkl voita tai öljyä
broilerinrintafilee
ripaus suolaa
limepippuria myllystä
limelohko tai viipale

Lisäksi:

1 l vettä
ripaus suolaa
5 ruusukaalia
1 porkkana
1 peruna
2 rkl voita tai öljyä
5 herkkusientä
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Aloita esikeittämällä kasvikset.
Kiehauta vesi ja lisää suola.
Paloittele porkkanat ja peruna reiluiksi suikaleiksi.
Laita kiehuvaan veteen ruusukaalit, porkkana- ja perunasuikaleet.
Keitä muutaman minuutin ajan.
Valuta.

Kuumenna voi tai öljy pannulla.
Paista broilerinfilee parilapannulla molemmin puolin. Mausta suolalla ja limepippurilla.

Kuumenna voi tai öljy pannulla ja lisää valutetut kasvikset, sekä puolitetut herkkusienet ja hienonnettu valkosipulinkynsi.

Paista käännellen, kunnes ovat kauniin värisiä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.