1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämä ruoka syntyi kaapista löytyneistä aineksista. Hyödynnä siis itsekin niitä aineksia mitä kaapeista sattuu löytymään.

Olin ostanut kaupasta marinoituja broilerin rintafileitä ja täytyy sanoa, että suututti kun kaivelin rintoja esiin marinadista.
Niin paljon rasiassa oli maustekastiketta, että punnitsin kuinka paljon meitä kuluttajia huijataan.
Valitettavasti en muista valmistajaa/pakkaajaa, mutta 4 fileen paketissa pelkkää marinadia oli uskomattomat 200 grammaa.
Kovasti tulee hintaa tuolle mausteliemelle.

Olisi mukavaa kun meitä kuluttajia arvostettaisiin niin paljon, että
kaupasta voisi ostaa rehellistä ruokaa ilman ylimääräisiä
maustemössöjä, jotka tekevät kaikesta ruoasta samanmakuista.
Niin kauan kuin ruoan hinta on noin tähtitieellisissä lukemissa, on
valitettavasti välillä pakko ostaa sitä mikä sattuu olemaan hieman
edullisempaa.

Broilerin rintaa ja pilahviriisiä

6 dl vettä
4 dl Uncle Ben’s kokojyväriisiä
2 dl kantarelleja
2-3 rkl Touch of taste kantarellifondia
3 limenlehteä
1 rkl Hörrlein valkosipuliraetta tai 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g pss Apetit tomaattisalsaa (pakastealtaasta)

tilkka öljyä
4 maustettua broilerin rintafileetä
225 g Pittas Kevyt Halloumia (50 % vähemmän rasvaa kuin tavallisessa Halloumissa. rasvaa 12 g/100 g Halloumia)
1 prk Royal kuorettomia, paahdettuja paprikoita

Mittaa uunivuokaan vesi, riisi, kantarellit paloiteltuna,
kantarellifondi, silputut limenlehdet, joista olet poistanut
lehtiruodit, sekä  valkosipuli ja tomaattisalsa.

Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa, kunnes neste on imeytynyt riisiin.

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerin fileet molemmin puolin kypsäksi.
Kuumenna tilkka öljyä puhtaassa pannussa ja paista väri pintaan viipaloituihin Halloumi-juustoihin, sekä paprikoihin.

Kokoa annokset siten, että alla on riisi ja päällä broilerin filee ja Halloumi, sekä paprika.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.