1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 3,33 / 5)
Ladataan...

Pataruoat ovat ihanan helppotekoisia ja maistuvat kylmänä talvipäivänä.
Kokeile vaihteeksi broilerimakkaraa.
Tuoreet yrtit viimeistelevät ruoan.

Broilerimakkarapata

2-3 rkl öljyä paistamiseen
1 iso sipuli
2 isoa porkkanaa
5 keskikokoista perunaa
2 lehtisellerin vartta
1 (oranssi) paprika
150 g parsakaalia
400 g broilerimakkaraa
1 rkl luomu kasvisliemijauhetta (Reformi)
1 l vettä
Chermoula -mausteseosta (Santa Maria), yrttinen, sitruunainen, hiukan tulinen. Sisältää juustokuminaa, chiliä, persiljaa, paprikaa, korianteria
10 mustapippuria
200 g kirsikkatomaatteja tai 1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
tuoretta minttua

Käsittele ensin kasvikset.
Silppua sipuli, kuori ja kuutioi porkkanat ja perunat.
Viipaloi ohuelti lehtiselleri ja paprika.
Paloittele parsakaali.

Kuutioi broilerimakkara.
Kuumenna öljy pannussa.
Paista ensin sipuli ja makkarakuutiot. Lisää loput kasvikset ja kääntele hetki.
Lisää liemijauhe, pippurit ja vesi.
Mausta chermoula -mausteseoksella maun mukaan.
Anna kiehua muutama minuutti.
Lisää joukkoon kirsikkatomaatit.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Silppua joukkoon tuoretta minttua.