1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

 

Broilerikebakot, pariisinperunat ja kylmä kastike

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g broilerin jauhelihaa
1 dl kuivattua sipulia
1 muna
1 rkl currya
ripaus kuivattua jalapenoa
paprikajauhetta
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Anna korppujauhojen turvota vedessä, lisää jauheliha ja muut aineet. Muotoile pötköiksi.

Tökkää keskelle vedessä n. 15 minuuttia liotetut puiset varrastikut tai laita ne vasta valmiisiin kebakoihin.

Paista 225-asteisessa uunissa parisenkymmentä minuuttia.

Pariisinperunat:

Tee palloraudalla perunoista pariisinperunoita tai osta kaupan pakastealtaasta.

Höyrytä perunat kypsiksi höyrykattilassa.

Sulata joukkoon tilkka timjamilla maustettua voita.

Kastike:

200 g creme fraichea
100 g kermaviiliä
10 cm pätkä kurkkua pieninä kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
paprikajauhetta

Sekoita ainekset keskenään. Tarjoa kebakoiden seurana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.