1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Broileria sitruunaruoho-galanga-chilikastikkeessa

4 annosta:

2 rkl öljyä
2 silputtua sipulia
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
4:n cm:n pala galangajuurta hienoksi leikattuna (voi käyttää myös inkivääriä)
2 sitruunaruohon vartta (vain valkoinen tyviosa) hyvin hienonnettuna
2 tl pilkottua vihreää chiliä
3-4 broilerin rintafilettä suikaleina
2 tl sokeria
1 rkl kalakastiketta (nuoc mam)
tuoretta korianteria (ja vietnamilaista minttua) koristeeksi

Kuumenna
öljy pannussa, lisää sipuli, valkosipuli, galanga, sitruunaruoho ja
chili. Paista muutama minuutti koko ajan hämmennellen. Lisää
broilerinpalat, sekoita hyvin. Lisää sokeri ja paista välillä
sekoitellen n. 5 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Lisää
kalakastike, keitä n. 2 minuuttia. Koristele korianterilla ja mintulla.
Tarjoa Jasmin-riisin kanssa.

Isommissa kaupoissa on myytävänä jo
tuoreita sitruunaruohoja he-vi-osastoilla. Myynnissä on myös
sitruunaruohonvarsia lasipurkissa, sekä viimeisin löytöni;
sitruunaruohotahnaa, jota en kylläkään ole vielä kokeillut, vaikka sitä
ostinkin kokeeksi.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.