1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

Joskus asiat ovat pienestä kiinni! Nyt olen tainnut löytää etsimäni.

Söin joskus Jyrki Sukulan ravintola Via:ssa järkyttävän
ihanaa nuudeliruokaa. Olen kokeillut lukuisia erilaisia nuudeleita
testatakseni löydänkö kyseisen nuudelin ja luulen, että se on tässä.
Ihan varma en ole, mutta täytyy sanoa, että tuosta tuli ehdoton
suosikkini! Paketissa lukee Kantonin nuudeli, tämä on käsittääkseni sama kuin Hokkeinuudeli.

Kyseistä nuudelia myydään ainakin Helsingin Hakaniemessä ViiVoan-nimisessä etnisessä kaupassa.

Vaikka meillä tehdään usein vastaavia ruokia, tämä oli täydellinen!

Broileria, kasviksia ja Kantonin nuudeleita


n. 200 g Kantonin nuudeleita
tilkka öljyä
400 g broilerin hunajamarinoituja suikaleita
1 iso sipuli ohuina suikaleina
1 porkkana suikaleina
n. 10 cm pätkä kesäkurpitsaa suikaleina
1 valkoinen paprika suikaleina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
1 sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
2 rkl kuivattuja kiinalaisia sieniä liotettuna
1-2 rkl soijaa
1 rkl tamarinditahnaa
2 rkl mangochutney´a
Santa Maria lime-pippuria myllystä
reilusti tuoretta korianteria silputtuna

Aloita kiehauttamalla
isossa kattilassa vettä. Laita paketillinen Kantonin nuudeleita
kiehuvaan veteen, keitä muutama minuutti, valuta.

Kuumenna öljyä
wokissa. Paista broilerisuikaleet kypsäksi. Lisää sipuli, porkkana,
kesäkurpitsa, paprika, valkosipuli , inkivääri, sitruunaruoho ja
sienet, kääntele hetki. Lisää soija, tamarinditahna, mangochutney ja
rouhi joukkoon limepippuria. Lisää valutetut nuudelit, sekoita ainekset
ja kuumenna hyvin. Lisää joukkoon reilusti tuoretta korianteria.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.