1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua, keskiarvo: 3,92 / 5)
Ladataan...

Tämä herkullinen broileri-pestopastasalaatti kuului vuoden 2014 Silja Linen joulubuffetin valikoimiin. Valmista alkupalapöytään jouluna tai vuodenvaihteessa.

Broileri-pestopastasalaatti
noin 20 annosta

(öljyä paistamiseen)
1 kg broilerinfilee- tai paistisuikaleita
1 tl suolaa
vettä
suolaa
1 kg spelttipastaa
200 g sokeriherneenpalkoja
500 g viinirypäleitä
400 g fetajuustoa
250 g sitruunapestoa

Paista broilerinfilee- tai -paistisuikaleet tai käytä kypsiä suikaleita.
Mausta suolalla. Voit halutessasi lisätä kypsennysvaiheessa joukkoon hieman sitruunapestoa.

Kypsennä spelttipasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
Puolita viinirypäleet ja paloittele fetajuusto.
Sekoita ainekset keskenään.
Sekoita joukkoon sitruunapesto.
Tarkista maku.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.