1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tämän ruoan idea syntyi lukijoiden resepteistä löytyvästä ohjeesta Kanankuiskaus.
Ihanan maukasta ruokaa!

Broileri-pekonipaistos

1 kg broilerinkoipia
1 pkt pekonia silputtuna
1 iso sipuli silppuna
1 kg perunoita kuorittuina ja pieneksi kuutioituina (perunoiden paino kuorittuina noin 700 g)
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Santa Marian Chili Explosion -mausteseosta myllystä
salviaa
(suolaa)
4 dl ruokakermaa

Keitä broilerinkoivet kypsiksi vedessä, revi liha paloiksi.
Kuumenna pannu ja käristä pekosilppu, lisää sipuli ja perunakuutiot.
Kääntele muutama minuutti.
Mausta valkosipulilla,  Chili Explosion mausteseoksella, salvialla ja tarvittaessa suolalla.
Lisää joukkoon ruokakerma ja broileripalat, kuumenna.

Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Sekoita tarvittaessa kypsennyksen keskivaiheilla, jottei pinta pala.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.