
Broileri-lehtikaalipaistos
Ainekset
- rypsiöljy - 2 rkl
- avokadoöljy
- broilerin fileesuikale - 200-300 g
- suola
- lehtikaali - 100-150 g
- lehtisellerin varsi - 2-3
- vesi - 1 dl
- soijakastike - 1 rkl
- limen mehu - ½ dl
- valkosipulinkynsi - 2
- saksanpähkinä - 4 (rouhittuna)
Allergeenit
- avokado
- lime
- pähkinä
Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta.
Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Broileri-lehtikaalipaistos
2 annosta
2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
200-300 g broilerin fileesuikaleita
ripaus suolaa
100-150 g lehtikaalia
2-3 lehtisellerin vartta
1 dl vettä
1 rkl soijakastiketta
½ dl limen mehua
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
4 saksanpähkinää rouhittuna
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.
Silppua lehtikaali reiluiksi paloiksi ja lisää pannulle.
Viipaloi joukkoon lehtisellerin varret ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon vesi, soijakastike, limenmehu ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kuumenna, kunnes lehtikaali alkaa kutistua. Rouhi joukkoon saksanpähkinät.
Tarjoa heti.

Broileri-lehtikaalipaistos
Ainekset
- rypsiöljy - 2 rkl
- avokadoöljy
- broilerin fileesuikale - 200-300 g
- suola
- lehtikaali - 100-150 g
- lehtisellerin varsi - 2-3
- vesi - 1 dl
- soijakastike - 1 rkl
- limen mehu - ½ dl
- valkosipulinkynsi - 2
- saksanpähkinä - 4 (rouhittuna)
Allergeenit
- avokado
- lime
- pähkinä