1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Mitä meillä oli ennen broileria?
Mikä oli se raaka-aine, josta sai taiottua helpot ja herkulliset arkiruoat koko perheelle?

Broileri maistuu aina ja siitä onkin tullut supersuosittu juuri siksi, että se on kevyttä ja nopeasti kypsyvää.
Tästä ruoasta saat gluteenittoman, kun vaihdat ruispastan vaikkapa Semperin luontaisesti gluteenittomaan Penne-pastaan.

Broileri-kasvispasta
4 annosta

1 rkl öljyä
500 g Kariniemen kananpojan fileesuikaleita (maustamaton)
Santa Maria Chermoula mausteseosta
(yrttinen, sitruunainen, hiukan tulinen, ns. Marokon pesto)
1 nippu kevätsipulia silppuna
1/2 kesäkurpitsa suikaleina tai kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tlk Oatly Ruokaan
1 ruukku minttua hienonnettuna
vettä
250 g ruispastaa tai Semper luontaisesti gluteenitonta Penne-pastaa

Keitä vesi pastaa varten. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

Kuumenna öljy pannulla.
Paista kananpojan fileesuikaleet pannulla ja mausta Chermoula-mausteseoksella.
Lisää kevätsipulisilppu, kesäkurpitsa suikaleet ja valkosipulit, kääntele hetki.
Lisää Oatly Ruokaan ”kaurakerma”. Kuumenna.

Sekoita valmiiseen kastikkeeseen pasta tai tarjoa se erikseen valutetun pastan kanssa.
Ripottele pinnalle tuoretta minttua hienonnettuna.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.