1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Kepeä kasvisruoka maistuu sellaisenaan ilman erillisiä lisukkeitakin. Voit toki tarjota halutessasi seuraksi keitettyä riisiä tai nuudeleita.

Broileri-kasvispaistos
4 annosta

2 rkl oliivi- tai avokadoöljyä
500 g broilerin fileesuikaleita
½ tl suolaa, tai maun mukaan
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 lehtisellerin vartta
1-2 punasipulia
1 kurkku
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
1 nippu parsaa
100 g sokeriherneen palkoja
1 sitruunan mehu

Käsittele ensin kasvikset. Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa kuoritut porkkanat ja lehtisellerin varret ohuiksi viipaleiksi, punasipuli ohuiksi lohkoiksi ja kurkku suikaleiksi.
Kiehauta vesi. Lisää suola. Leikkaa parsoista tyviosat ja kuori kevyesti perunankuorimaveitsellä. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.
Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerin fileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta suolalla. Lisää valkosipuli, porkkana, lehtiselleri, punasipuli, kurkku, parsat ja sokeriherneen palot. Kääntele kuumalla pannulla muutama minuutti. Purista joukkoon sitruunanmehu ja mausta.

Tarkista maku.

Tarjoa sellaisenaan, tai keitetyn riisin kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.