1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Couscousista ja broilerista valmistat ihanan salaatin. Silppua halutessasi joukkoon tuoreita yrttejä, kuten minttua tai korianteria.

Broileri-couscoussalaatti
4 annosta

2 dl vettä
½ kana- tai kasvisliemikuutio
2 dl couscousia
½ grillattu broileri
50 g sokeriherneenpalkoja
3-4 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
2-3 dl mansikoita
½ kurkku
1-2 viikunaa
100 g (sitruuna)pestokastiketta
mustapippuria myllystä
285 g luomupapumix –sekoitusta, valutettuna

Kiehauta vesi ja liemikuutio.
Nosta kattila pois liedeltä.
Lisää couscousjyvät ja anna nesteen imeytyä. Sekoita jyvät irtonaisiksi haarukalla.
Poista broilerista nahka ja luut. Paloittele sopiviksi suupaloiksi.
Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla käännellen.
Leikkaa mansikat lohkoiksi ja paloittele kurkku.
Leikkaa viikunat lohkoiksi.
Sekoita salaattiainekset keskenään ja sekoita joukkoon pestokastike ja mustapippuria myllystä.
Lisää joukkoon vielä valutettu papumix.
Tarkista maku.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.