1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Perinteiseen kalkkunan fileeseen saa mukavasti makua käyttämällä maustamiseen erilaisia maustekastikkeita ja chutney’a.
Itse olen ihastunut erityisesti Mackays sarjaan, josta löytyy ihania, hieman uudentyyppisiä makuja.

Aurinkoiset tomaatti-kalkkunafileet
6 annosta

1 pkt Pirkka ohut kalkkunan fileepihvejä
6-10 tl Mackays Aurinkokuivattu tomaatti & Balsamico chutney’a
n. 2 dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria
öljyä, voita tai margariinia paistamiseen

Levitä Aurinkokuivattu tomaatti & Balsamico chutney’a kalkkunafileiden pintaan molemmin puolin. Käännä pippurilla ja suolalla maustetuissa korppujauhoissa ja paista öljyssä tai voissa kuumassa pannussa.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.