Avainsana: vihreäkeiju

Aivan tavallisetkin arkiruoat saavat ihan uutta makua tuoreista yrteistä. Vihreäkeijun yrtit kasvatetaan Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa, josta ne ovat matkanneet suomalaisten ruokapöytiin jo 30 vuoden ajan. Ympärivuotisesti kasvatetut yrtit kasvavat Honkatarhojen ja Kyröntarhojen kasvihuoneilla.

Vihreäkeijun arvomaailma perustuu puhtaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Suurin osa raaka-aineista niin siementen, kuin pakkaustenkin osalta tulee kotimaisilta toimijoilta ja osaava henkilökunta pitää huolen, että tuotteet ovat tuoreita, laadukkaita ja tasalaatuisia. Lähes täysin automatisoitu toiminta yhdistettynä työntekijöiden osaamiseen ja jatkuvaan kouluttamiseen, sekä huippuluokan kehitystiimi ja biologit varmistavat, että tuotteet ovat varmasti turvallisia ja houkuttavia käyttää. Ruukkusalaattien rinnalla kasvatetaan erilaisia yrttejä ja tuotekehitys kehittää jatkuvasti uusia makuelämyksiä kuluttajille luontoa kunnioittaen.

Viesti
Evästeasetukset