1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 3,50/5)

Iloinen tervehdys!

Tervetuloa Hellapoliisin uusituille sivuille!
Kuten tiedätte, välillä kotona tekee mieli vaihtaa järjestystä ja muuttaa hieman ilmettä,
näin tapahtui nyt Hellapoliisi-sivustollakin.
Pyrimme tekemään sivuista helposti luettavat ja monipuolisesti kaikkia palvelevat, mutta säilytimme silti Hellapoliisin lempivärin, raikkaan ja iloisen pinkin.
Haku-toiminnon parantaminen oli sivustouudistuksen suurin syy. Nyt olen voinut syöttää samoja reseptejä useisiin eri kategorioihin,
mikä toivottavasti helpottaa reseptien löytämistä aiempaa paremmin.

Risuja ja ruusuja voi jakaa arvontalomakkeen täyttämisen yhteydessä etusivulla tai lähettää erillistä palautetta osoitteeseen: kati@hellapoliisi.fi

Jatkossa pyrin aktivoitumaan uutiskirjeiden osalta. Voit tilata uutiskirjeen sähköpostiisi, kuten myös viikottain vaihtuvan ruokalistan.

Tässä kohtaa on myös hyvä mainita, että olen toiveesta toteuttanut lapsille, nuorille ja aloittelijoille soveltuvan Hellapoliisimaisen reseptikirjan,
jossa on noin 70 reseptiä perunasoseesta hyydykekakkuun ja kaikkeen siltä väliltä.
Kirjan reseptit on suunniteltu nuorten toiveita kuunnellen.
Kirja on vaihekuvitettu ja sisältää noin 600 valokuvaa, joiden avulla kenen tahansa on helppo valmistaa ruokia ja leivonnaisia ohjeiden mukaan.
Hellapoliisi Ensimmäiset reseptini -kirjaa on saatavilla kirjakaupoista ja marketeista kautta maan tammi-helmikuun vaihteesta alkaen.

Ensimmäinen ja aikanaan ainoaksi suunniteltu Hellapoliisi-kirja on hyvin laaja ja nyt sen neljänteen painokseen on lisätty reseptejä, sekä kuvattomiin resepteihin kuvia.

Hellapoliisin syksyllä ilmestynyttä viiden kirjan sarjan kolmea kirjaa (Herkkuleivonnaiset, Pikkusuolaiset, Kanaruoat) saa nyt myös Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista. 

Haluan mainita muutaman sanan myös ”mainonnasta.”
Hellapoliisilla on useita tarkoin valittuja yhteistyökumppaneita, joiden tuotteita arvostan ja käytän muutenkin ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa.
Nämä yritykset osaltaan mahdollistavat sivuston ylläpitämisen teille lukijoille maksuttomana.
Toisin kuin ilmaiseksi päivitettävät blogit, Hellapoliisi toimii omalla serverillä, jonka kustannukset ovat valtaisasta kävijämäärästä johtuen melkoiset.
Sponsoroidut reseptit on esitelty selkeästi.
Reseptit on laadittu yhtä suurella intohimolla (jos ei vielä suuremmalla) kuin kaikki sivuston muutkin reseptit.
Tarkoitus on aina tehdä ohje, joka toimii ja jonka takana voin seistä ylpeänä.

Kiitän nöyrästi teitä kaikkia ihania ja positiivisia lukijoita siitä, että olette uskollisesti käyttäneet reseptejäni ja palanneet vuodesta toiseen tänne uudelleen.
Päivätyön hylättyäni olen voinut keskittyä samalla myös kirjojen kirjoittamiseen.
Olen halunnut koota kirjoja, jotka eivät turhaan pölyttyisi hyllyllä, vaan saisitte reseptejä kokeilemalla vaihtelua arkiruokiin ja perheen yhteisiin juhliin.
Minulle Hellapoliisi on ihanan työn lisäksi myös elämäntapa, joten toivon, että rakkaus kotiruokaan välittyy myös teille lukijoille.

Iloisin ruokaterveisin,
Kati Jaakonen
Hellapoliisi Itse