1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kaupallinen yhteistyö:

Grillikauppa.com logo

Kesä lähestyy!

Oli keitaasi sitten parveke, terassi tai puutarha, Grillikaupasta löydät välineet rentoutumiseen, aktiviteetteihin ja grillailuun. Monipuolisesta valikoimasta löydät koko perheelle kiinnostavia tuotteita.
Pitkälle syksyyn jatkuvat terassikelit takaat hankkimalla terassilämmittimen.

Grillikaupan valikoimista löydät useita eri malleja joko lattiamallina tai seinään kiinnitettävänä. Kaukosäätimellä ohjattava infrapunalämmitin ei kuluta energiaa ympäröivän ilman lämmittämiseen, vaan kohdistuu tarkasti ihmisiin ja esineisiin.
>>Terassilämmitin THERMAL PLUS BALCK SERIES <<

Suomalaiseen kesään suunniteltu paviljonki Aarni kestää kesän sateet ja sitä voi säilyttää pihalla myös yli talven. Hyttysverkko pitää hyttyset loitolla, eikä pieni kesäsadekaan haittaa, kun voit kääriytyä vilttiin ja nauttia oleilusta paviljongissa vaikka kirjaa lukien.

>>Paviljonki AARNI 3×3,6m PREMIUM, grafiitin harmaa, 6mm polykarbonaatti, hyttysverkko sis. hintaan<<

Perheen nuoriso ja miksei aikuisetkin, saavat kesäpäivään puhtia virittämällä SUP-laudan vesille. Tyylikäs ilmatäytteinen SUP-lauta vie vain vähän tilaa ja mukana on kaikki mitä tarvitset. Laudan koko on 300x75x15 cm ja sen maksimikantosuositus on 95 kg.

>>Aloha BREEZE, SUP-lauta<<

Perheen kalamies tai kalanainen ilahtuu pienelläkin järvellä sähkökäyttöisestä moottorista. Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuva moottori.

>>Perämoottori LYFCO<<

Kuvat: grillikauppa.com