Smetanasilli

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Smetanasilli
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

194 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Helppo joulukala valmistuu näppärästi valmiista sillifileistä. Smetanasilli sopii myös muihin juhlapyhiin kuten pääsiäiseen tai juhannukseen. Voit halutessasi liottaa fileitä kylmässä vedessä puolisen tuntia, jotta lopputulos ei ole liian suolainen. Mikäli liotat fileitä, kuivaa ne talouspaperilla tämän jälkeen.

Advertising information

Lakritsi-sinappisilli

Uskallatko testata?

Rohkea vaihtoehto perinteiselle sillille löytyy tästä

Lakritsi-sinappisilli

Ainekset

6 annosta
Smetanasilli (1 purkki):
  • 200 g sillifileetä
  • 1 pieni sipuli
  • 200 g smetanaa
  • 1-2 tl sitruunamehua
  • ½-1 dl tuoretta tilliä silputtuna

Valmistusohje

  • Liota sillifileitä halutessasi, kuivaa ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
  • Silppua sipuli hienoksi ja lisää joukkoon yhdessä smetanan kanssa.
  • Purista joukkoon sitruunan mehua.
  • Sekoita joukkoon tillisilppua.
  • Sekoita ainekset tasaiseksi.
  • Säilytä smetanasilli kylmässä kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen saakka.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä