Riisipuuro

  • 50 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
riisipuuro
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

47 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Riisipuuro on monen perheen herkku juuri jouluna. Kerroskattilassa valmistat riisipuuron palamatta. Mikäli käytössä ei ole kerroskattilaa, voit tehdä sellaisen itse.
Ota kaksi lähes samansuuruista kattilaa ja laita alempaan vettä. Valmista puuro ylemmässä kattilassa.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 dl vettä
  • 2 dl puuroriisiä
  • 1 l maitoa TAI
  • 1 l kaurajuomaa (vaihtoehto)
  • maun mukaan suolaa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää puuroriisi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
  • Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes maito on imeytynyt.
  • Mausta valmis riisipuuro suolalla.
  • Tarjoa lisäksi kaneli-sokeria.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä