Konjakki-suklaakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä kakku on valmistettu 22 senttiä halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.
Konjakkiaromi antoi uskomattoman ihanan maun kakkuun, vaikken normaalisti joisi pisaraakaan konjakkia.
Mausteena voi toki käyttää myös oikeaa konjakkia, korvaa silloin vesi konjakilla.

Konjakki-suklaakakku

Pohja:
1 pkt (225 g) Kantolan Cafe brownie cookies -keksejä
100 g  voita tai margariinia sulatettuna

Täyte:
6 liivatelehteä
2 munaa
1/2 dl sokeria
2 1/2 dl Flora vanillaa
120 g pussi Fazerin suklaarouhe crushia
1 dl sokeroitua kaakaojauhetta
konjakkiaromia
1/2 dl vettä TAI konjakkia (mikäli et käytä ohjeessa konjakkiaromia)

Reunalla:
n. 1 dl kermaa vaahdotettuna

Jauha keksit hienoksi muruksi, sekoita joukkoon sula voi tai margariini.
Painele seos leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota Flora vanilla.
Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon suklaarouhe, kaakaojauhe, sekä konjakkiaromia varovasti annostellen. Maistele seosta välillä.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, liuota vedestä puristetut liivatteet nesteeseen, anna jäähtyä hetki.
Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yli yön.

Koristele mielesi mukaan.

Kakun koristeita voit hankkia valmiina täältä .

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä