1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Uudet Lindahls smoothiebowlit saapuvat kauppoihin syyskuussa 2018.
Runsaasti kuitua ja vain vähän rasvaa sisältävät välipalaherkut löytyvät kolmessa eri maussa: mustikka-tumma porkkana, mango-bataatti ja vadelma-punajuuri makuyhdistelmät yllättävät iloisesti.
Pakkauksessa on mukana taitettava lusikka, joten voit ottaa sen mukaan vaikka evääksi.
Hauskat smoothiebowlit taipuvat myös esimerkiksi brunssille tai välipalalle pieniksi kakuiksi.
Kokeile!

Smoothiebowl-minikakut
4-8 annosta

1 l vettä
3-4 liivatelehteä
3 prk Lindahls Smoothiebowlia (samaa tai eri makua)
½ dl vettä
50 g Digestive-keksejä

Koristeluun:
marjoja tai hedelmiä
(hunajaa)

Laita vesi kulhoon ja liivatelehdet limittäin veteen.
Laita smoothiebowlit eri kulhoon. Jos käytät eri makuja, laita kukin omaansa.
Kuumenna vesitilkka kiehuvaksi ja liuota vedestä puristetut liivatelehdet joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Jaa seos smoothie-bowlien joukkoon ja sekoita täytteet tasaiseksi.
Murusta Digestive-keksit hienoksi.
Leikkaa metallisen muffinipellin pohjille leivinpaperista rinkulat ja ripottele keksimurut pohjalle.
Jaa täytteet vuokiin ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Irrota minikakut veitsellä vuoasta pyöräyttäen ja nosta varovasti tarjoiluvadille.
Koristele halutessasi marjoilla tai hedelmillä.
Voit halutessasi valuttaa pinnalle myös hieman hunajaa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Reseptin tarjoaa Lidahls

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.