1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Marjaisa chiavanukas on ihana aamiainen ja välipala. Pakkaa myös evääksi. Tämä sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Voit maustaa seosta erilaisilla marjoilla ja hedelmäsoseilla. Valmis chiavanukas säilyy jääkaapissa useamman päivän. Chia siemeniä ja kookosmaitoa voit tilata kätevästi Foodinin verkkokaupasta.
Pidätkö inkivääristä? Foodinin kristallisoidut inkivääripalat ovat inkiväärin ystävän suurta herkkua. Rusinoista pitävät puolestaan ihastuvat Mulperi marjaan, joka on todella herkullinen.

Katso lisää: foodin.fi

Oletko muuten maistanut jo Suomen Menestysresepti -kilpailussa menestynyttä Foodin Chiavanukasta, jota voit ostaa valmiina kaupan kylmähyllyltä?

Marjaisa chiavanukas
2 annosta

330 ml Foodin Luomu Kookosmaitoa
1 dl vettä
¾ dl Foodin Chia siemeniä
2-3 dl vadelmia tai muita marjoja
1 tl Foodin Vanilja jauhetta
(Foodin Luomu Kookossokeria)
TAI
330 ml Foodin Luomu Kookosmaitoa
1 dl vettä
¾ dl Foodin Chia siemeniä
1 tl Foodin Luomu Vanilja jauhetta
Foodin Luomu Kookossokeria maun mukaan

Lisäksi:
Foodin Mulperi marjoja
Kristallisoitua inkivääriä
tuoreita marjoja

Mittaa kookosmaito kulhoon ja lisää vesi. Sekoita joukkoon chia siemenet ja marjat, sekä vaniljajauhe. Mausta halutessasi kookossokerilla. Anna turvota jääkaapissa 15-20 minuuttia tai yön yli.

Voit tehdä kerrosvanukkaan valmistamalla myös toisen vanukkaan. Sekoita kookosmaito, vesi, chia siemenet ja vaniljajauhe ja makeuta vielä halutessasi kookossokerilla. Anna turvota jääkaapissa 15-20 minuuttia tai yön yli.

Laita kerroksittain kulhoon ja viimeistele annos Mulperi marjoilla ja kristallisoidulla inkiväärillä. Voit käyttää myös tuoreita marjoja.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä: Foodin

Uusimpia Foodin reseptejä:Tästä löydät kaikki FOODIN reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.