1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tyylikkäät lämpimät ruisleivät sopivat tarjottavaksi myös, kun haluat juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Tarjoa esimerkiksi ulkomaisille vieraille illanistujaisissa tai iltapalana.

Lämpimät rukiiset rosvopaistileivät
4 annosta

4 viipaletta ruisleipää
4 rkl karkeaa sinappia (sinapinsiemeniä)
4-8 viipaletta porsaan rosvofileetä
1-2 tomaattia
maustekurkkuviipaleita
2 dl juustoraastetta (mustaleima emmental)

Lisäksi:
SAGA Leivinpaperia

Lämpimät leivät

Laita leivinpaperiarkki uunipellille ja levitä ruisleipäviipaleet leivinpaperin päälle.
Voitele leivät karkealla sinapilla.
Laita päälle porsaan rosvofileetä, viipaloitua tomaattia ja maustekurkkuviipaleita.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Käytä leivät 250-300 asteisessa uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi Yhteistyössä SAGA

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.