1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Hedelmäinen tuorepuuro on mainio tapa aloittaa päivä.
Voit valmistaa puuron jo edellisenä iltana jääkaappiin vetäytymään.
Helppoa, herkullista ja trendikästä!
Käytä vaihdellen erilaisia Biotta mehuja ja koristele annos kauden marjoilla ja hedelmillä.

Hedelmäinen tuorepuuro
2-4 annosta

2 dl kaurahiutaleita
4 dl Biotta Wellness luomu-hedelmävihannesjuomaa
½ dl mysliä
1 rkl chian siemeniä
1 tl vaniljasokeria
1 banaani soseutettuna

Pinnalle:
karambolaa
päärynää
kiivi-hedelmää
litsejä
tummia rypäleitä

Mittaa kulhoon kaurahiutaleet, Biotta Wellness luomu-hedelmävihannesjuoma, mysli, chiansiemenet ja vaniljasokeri.
Anna tuorepuuron vetäytyä yön yli jääkaapissa.
Soseuta joukkoon banaani hetki ennen tarjoilua. Sekoita puuro ja tarkista maku.
Koristele tuoreilla hedelmillä.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.