1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Flunssakauden aikana on ihana nauttia tuorepuuroa, joka on höystetty marjoilla ja hedelmillä, sekä raikkaalla eucalyptus-hunajalla. Mausta puuro vasta juuri ennen tarjoilua, jotta maku pysyy sopivan raikkaana.
Mausta myös tee tai kiehuva vesi eucalyptus-hunajalla ja nauti aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi.

Eucalyptus-tuorepuuro
1 annos

1 dl kaurahiutaleita tai kauraleseitä
2 rkl chiansiemeniä
1 dl mantelijuomaa, kaurajuomaa tai maitoa
2 rkl cashewpähkinöitä
1-2 rkl Hunajainen Sam Eucalyptus-hunajaa
1 dl vadelmia
1 dl mustikoita
(hedelmiä oman maun mukaan)

Laita kaurahiutaleet tai kauraleseet ja chiansiemenet kulhoon.
Kaada joukkoon mantelijuoma, kaurajuoma tai maito.
Leikkaa cashewpähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää muiden ainesten joukkoon.
Anna puuron vetäytyä 10 minuuttia tai yön yli jääkaapissa.
Mausta hetki ennen tarjoilua eucalyptus-hunajalla ja sekoita.
Tarjoa seuraksi vadelmia, mustikoita ja hedelmiä maun mukaan.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Hunajainen Sam

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.