Lapin Kulta Arctic Malt

19/03/2012 08:29
Käyttäjien arviot: 3/5 (arvioita yhteensä 1)
HuonoinParas 
Lapin Kulta Arctic Malt

Lapin Kulta Arctic Malt on lähiolut, jonka jokaisen tölkillisen alkuperä on jäljitettävissä alkuperäiskoodin avulla. Oluen mallasohra on kasvanut Hartwall Lahden panimon läheisillä sopimusviljelijöiden pelloilla ja vesi on Salpausselän harjun suodattamaa, puhdasta ja raikasta pohjavettä. Olutta on kahta laatua, vaaleaa ja raikasta Lapin Kulta Arctic Malt Pilsiä sekä tummaa ja täyteläistä Lapin Kulta Arctic Malt Dark Lageria.


Lapin Kulta Arctic Malt -lähioluiden mallasohra on saanut kasvaa tuttujen sopimusviljelijöiden pelloilla lähellä Hartwall Lahden panimoa. Ohrasato on tämän jälkeen mallastettu kivenheiton päässä panimolta, Viking Maltin Lahden mallastamolla. Oluessa käytetty vesi puolestaan on puhdasta ja raikasta pohjavettä syvältä Salpausselän harjusta, niin ikään panimon lähiseudulta.

Lapin Kulta Arctic Malt -lähiolutta on kahdenlaista, vaaleaa Lapin Kulta Arctic Malt Pilsiä sekä tummaa Lapin Kulta Arctic Malt Dark Lageria.

Lapin Kulta Arctic Malt Pils on pehmeä, hedelmäinen ja raikas olut, jonka maku on puhtaan maltainen. Vaaleassa, ohrankeltaisessa oluessa on tasapainoista katkeruutta sekä viipyvä, aromikas jälkimaku. Oluen tuoksussa voi aistia hivenen ohraa ja humalaa. Lapin Kulta Arctic Malt Pils on parhaimmillaan 10–12-asteisena nautittuna.

Lapin Kulta Arctic Malt Dark Lager puolestaan on puhtaan ja raikkaan makuinen, erittäin pehmeä tumma lager-olut. Kuparinpunaisen oluen maku on maltainen ja hivenen paahtunut. Jälkimaku on niin ikään maltainen ja kevyesti katkera. Oluen tuoksussa voi tuntea humalaa ja paahteista mallasta sekä vivahteita suklaasta. Parhaan makuelämyksen Lapin Kulta Arctic Malt Dark Lager tarjoaa, kun sen nauttimislämpötila on 16–18 astetta.

Molemmat Lapin Kulta Arctic Malt -lähioluet tulevat 0,5 litran tölkkiin, ja niitä on saatavilla 19.3. alkaen. Tölkin pohjassa oleva alkuperäiskoodi kertoo oluen tarinan, kun sen syöttää Lapin Kullan nettisivuille (www.lapinkulta.fi). Alkuperäiskoodeja voi syöttää sivustolle 19.3. alkaen, kun oluet tulevat kauppoihin.

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: HK