Parmankinkku-pestopatonki

10/03/2012 00:58
Osumia 7411
Käyttäjien arviot: 5/5 (arvioita yhteensä 3)
HuonoinParas 
Parmankinkku-pestopatonki

Kevään juhlat lähestyvät. Helppo, maistuva ja tyylikäs tarjottava syntyy kätevästi. Käytä valmiita tai paistovalmiita patonkeja, mikäli et ehdi tai jaksa leipoa patonkeja itse. Sopii hyvin myös illanistujaisiin.

Patongin ohje löytyy tästä.

Parmankinkku-pestopatonki
10-12 annosta

1 patonki
3-4 rkl punaista pestokastiketta
10-12 viipaletta parmankinkkua
10-12 sormen kokoista suikaletta cantaloupe-melonia tai hunajamelonia
rucolaa

Leikkaa patonki viiteen tai kuuteen osaan, riippuen patongin pituudesta. Pitkistä patongeista saatat saada enemmänkin viipaleita.
Sivele pinta punaisella pestokastikkeella.
Kiedo parmankinkkuviipaleiden sisään melonia ja nosta käärö patonkipalan päälle.
Koristele rucolalla.

Juomasuositus:

Keskitäyteläinen, kypsän kirsikkainen ja hennon mausteinen punaviini italian Venetosta.

Tommasi Valpolicella

Alko nro 417847

Hinta 10,98€

 


yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Kariniemen