Lammaskebakot, kaura-riisiseos, tomaattisipulisalsa, valkosipuli-paprikakermaviilikastike

03/11/2007 17:39
Osumia 5542
Käyttäjien arviot: 3/5 (arvioita yhteensä 1)
HuonoinParas 
Lammaskebakot, kaura-riisiseos, tomaattisipulisalsa, valkosipuli-paprikakermaviilikastike

Lammaskebakot, kaura-riisiseos, tomaattisipulisalsa, valkosipuli-paprikakermaviilikastike

0,5kg lampaanjauhelihaa tai puolet nautaa/possua
1dl korppujauhoja
2dl vettä
1 iso sipuli silputtuna
3 valkosipulinkynttä
muutama ruokalusikallinen jeeraa
pippurisekoitusta
suolaa
paprikajauhetta

Mittaa korppujauhojen joukkoon vesi, anan turvota hetki, lisää muut aineet. Pyöritä pötköiksi tai varrastikun ympärille. Paista uunissa 225 asteessa puolisen tuntia.

Tarjoa lisänä kermaviilikastike, jonka maustat paprikajauheella ja valkosipulimurskalla.

Tomaatti-sipulisalsa:

Pilko pienen pieniksi kuutioiksi sipuli ja tomaatit.

Lisää joukkoon sitruunamehua ja persilja/korianterisilppua.

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Pågen