Lampurin jauhelihakeitto

09/11/2009 03:26
Osumia 8250
Käyttäjien arviot: 4/5 (arvioita yhteensä 2)
HuonoinParas 
Lampurin jauhelihakeitto



Valmista maukas jauhelihakeitto vaihteeksi lampaan-, tai karitsanjauhelihasta.
Jos et onnistu saamaan jauhelihaa tuoreena, kurkkaa kaupan pakastealtaaseen.
Karitsa on lammasta miedompaa.

Lampurin jauhelihakeitto

tilkka öljyä
240 g (Pirkka) lampaan paistijauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
100 g juuriselleriä pieninä kuutioina
200 g bataattia pieninä kuutioina
150 g lanttua pieninä kuutioina
100 g palsternakkaa pieninä kuutioina
1,2 l vettä
1 rkl Touch of Taste riistafondia kantarelleilla
1/4-1/2 tl Nomu Oriental mausteseosta
ruohosipulia tai sipulinvarsia hienonnettuna
1 ruukku tuoretta korianteria


Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista lampaan paistijauheliha ja sipuli.
Lisää joukkoon juuriselleri, bataatti, lanttu ja palsternakka, kääntele hetki. Lisää vesi ja riistafondi, sekä Nomu Oriental-mausteseos. Anna kiehua hiljalleen noin parikymmentä minuuttia, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Lisää valmiiseen keittoon ruohosipulia/ sipulinvarsia ja korianteria.

Juomasuositus:

Lacryma Christi Rosso

Lacryma Christi Rosso
Alko no 005642
Hinta 13,28€

Italialainen, täyteläinen, mausteinen ja hennon lakritsainen punaviini mausteisen keiton seuraksi.

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Kariniemen