Kääretorttukakku

08/11/2007 21:58
Osumia 14085
Käyttäjien arviot: 3/5 (arvioita yhteensä 1)
HuonoinParas 
Kääretorttukakku


Kääretorttukakku
Pohja:

4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
2,5 dl vispi cremeä, sokeria ja vaniljasokeria, 3-4 banaania viipaleina

Päälle:
2,5 dl mansikkakermavaahtoa, ripaus punaista karamelliväriä, sydän-koristeita

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225 asetessa n. 7 minuuttia. Kumoa kypsä pohjalevy sokeroidulle leivinpaperille.

Vatkaa vispi creme vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä torttupohjan päälle, nostele päälle viipaloidut banaanit. Kääri rullalle.

Vatkaa mansikkakerma vaahdoksi, lisää hippunen punaista karamelliväriä. Levitä se kääretortturullan pintaan, ripottele päälle koristerakeita.

Tämä on kätevä kakku pikkutyttöjen prinsessajuhliin, nopea ja helppo valmistaa. Kermanhan voi värjätä millä tahansa muullakin värillä, suklaakermavaahto on myös erittäin hyvänmakuinen =)

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: HK