Lohimedaljonki, kastike creme fraichesta, juustoperunat

03/11/2007 18:30
Osumia 22607
Käyttäjien arviot: 4/5 (arvioita yhteensä 2)
HuonoinParas 
Lohimedaljonki, kastike creme fraichesta, juustoperunat

Lohimedaljonki, kastike creme fraichesta, juustoperunat

Leikkaa lohifileestä noin 8cm leveitä paloja. Leikkaa sitten nämä palat vielä keskeltä puoliksi kalan lihasta nahkaan asti. Käännä niin, että kalan nahkaosat menevät vastakkain, näin saat medaljongin.

Paista medaljogit pannussa molemmin puolin, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Juustoperunat:

Viipaloi perunat, freesaa niitä hetki kattilassa ruokaöljyssä. Lisää joukkoon suolaa, paprikajauhetta, pippurisekoitusta, ruokakermaa/kuohukermaa ja lopuksi juustoraastetta. Kiehauta ja kaada uunivuokaan. Paista 200 asteessa kunnes perunat ovat kypsiä.

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Vogel