Voileipäkakku lohesta

22/08/2008 03:32
Osumia 47901
Käyttäjien arviot: 5/5 (arvioita yhteensä 35)
HuonoinParas 
Voileipäkakku lohesta


Tästä kakusta riittää noin 20-25:lle.

Voileipäkakku lohesta

24 viipaletta isoja paahtoleipiä
reilu 1/2 l kala- tai kasvislientä

täyte 1:
350 g lämminsavulohta
200 g creme fraichea
1/2 punainen paprika pieneksi silputtuna
Santa Marian lime-pippuria myllystä

täyte 2:
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g creme fraichea
tilliä silppuna
Santa Marian lime-pippuria myllystä

Pinnalle:
200 g katkaraputuorejuustoa
120 g smetanaa
150-300 g graavilohta
herneenversoja
puolikas tuorekurkku pieneksi kuutioituna
1/2 punainen paprika pieneksi kuutioituna
sitruunaa

Poista leivistä kuoret.
Sekoita ruodoista putsattu lämminsavulohi, creme fraiche, paprika ja lime-pippuri tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita toinen tahna ruohosipulituorejuustosta, creme fraichesta, tillistä ja lime-pippurista.

Laita leivät tarjoiluvadille siten, että kaksi leipäviipaletta on vierekkäin, kolme perätysten, kostuta ja levitä päälle täytettä. Nosta päälle toinen leipäkerros, kostuta ja levitä täyte. Tee näin, kunnes kaikki leivät ja täytteet on käytetty.

Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
Siisti reunoja tarvittaessa.

Sekoita pinnalle tuleva katkaraputuorejuusto ja smetana tasaiseksi, levitä seos voileipäkakun pinnalle ja reunoille.

Koristele graavilohella, kurkkukuutioilla, paprikakuutioilla, herneenversoilla ja sitruunalla.

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Pågen
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Makuja
  • Yhteistyössä: Baby Fit
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Keski
  • Yhteistyössä: Dr. Oetker