Sitruskiisseli Sitruskiisseli 27.05.2015 / Sitrushedelmät sisältävät paljon c-vitamiinia ja ne ovat täynnä aurinkoista energiaa. Valmista upean kirpakka kiisseli ja nauti välipalaksi tai tarjoa jälkiruoaksi. Sitruskiisseli 4-6 annosta 1 l appelsiinitäysmehua 1 dl sokeria 3 rkl perunajauhoja yhden sitruunan mehu 3 appelsiinia 1 verigreippi Pinnalle: sokeria Mittaa appelsiinitäysmehu kattilaan. Lis... Makoisa mango-ananaspirtelö Makoisa mango-ananaspirtelö 25.05.2015 / Voimaruoka on tuonut markkinoille tuotteen, jota käyttämällä voit lisätä ruokavalioosi välttämättömiä ruokaympyrän aineksia täydentämään ravintoaineiden saantia. Wholefood -jauhetta on saatavilla vaniljan ja suklaanmakuisena. Makoisa mango-ananaspirtelö ½ tuore mango tai 1 ½ dl sokeroimatonta mangososetta ¼ tuoretta ananasta 2 dl kookosjuomaa 1 p... Ruokalista vko 22/2015
ruokalista.png
Ruokalista vko 22/2015 24.05.2015 / Nyt valmistaudutaan kevään ylioppilas- ja valmistujaisjuhliin. Valmista rennot ateriat viikolla ja etsi vinkit juhliin Hellapoliisi-sivustolta. Lehtipisteistä löydät Juhlakirjan, johon on koottu tähän sesonkiin sopivia kokonaisia menu-ehdotuksia.   Maanantai Jauheliha-perunasoselaatikko Tiistai Ratatouille Keskiviikko Pestolla maustettu kylmäsavul...
Juustoinen versosalaatti Juustoinen versosalaatti 23.05.2015 / Salaatti täydentää arkisenkin aterian. Juustoa lisäämällä saat siitä ruokaisamman ja voit tarjota sitä vaikkapa lounaaksi tai kesäjuhlissa. Juustoinen versosalaatti 4 annosta 50 g rucolan versoja 1 ruukku basilikaa tai korianteria 200 g helmitomaatteja tai 3-4 keskikokoista tomaattia 1 tuorekurkku 200 g kermajuustoa tai muuta juustoa 1 ruukku Lollo Rosso ... Mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta Mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta 21.05.2015 / Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä. Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään. Mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta 5 varrasta 150 g miniluumutomaatteja 125 g minimozzarellapalloja valutettuna Rucola-pestokastike: 50 g rucolaa 30 g parmesaanijuustoa 1 dl auringonkukansiemeniä t... SAGA Leivinpaperi pelastaa kevään juhlat SAGA Leivinpaperi pelastaa kevään juhlat 19.05.2015 / Kätevä leivinpaperi pelastaa kevään juhlat Kevään juhlasesonki lähestyy, ja moni tuskailee jo tulevien juhlajärjestelyjen kanssa. Isot juhlat vaativat kotikokilta kärsivällisyyttä ja hyvää suunnittelutaitoa. Kätevä kotimainen SAGA Leivinpaperi auttaa leipomisen lisäksi myös herkkujen säilytyksessä ja leivonnaisten koristelussa. SAGAn vinkeillä juh... GoGreenin ateriakastikkeet GoGreenin ateriakastikkeet 19.05.2015 / GoGreenin ateriakastikkeiden avulla ruoka valmistuu viidessä minuutissa. Tuotteet ovat kasvispohjaisia ja luonnostaan maidottomia sekä laktoosittomia. Maun mukaan kastikkeeseen voi lisätä esimerkiksi broileria, lihaa tai kalaa, mutta ne maistuvat myös sellaisinaan. Makuja on kolme: Mexican Chili, Indian Masala ja Thai Curry. Maukkaan, terveellisen ja helpon arki... Kokkikartanon Tulinen makkarapasta 700 g Kokkikartanon Tulinen makkarapasta 700 g 19.05.2015 / Loputtoman monipuolinen chili on kerännyt vankkumattoman käyttäjäkunnan Suomessa. Se hurmaa myös Kokkikartanon kevään uutuudessa, aidosti tulisessa Makkarapastassa. Lisäksi kauppoihin saapuvat uudistetut Pasta Bolognese sekä Feta-kasviskiusaus. Runsaat annokset tarvitsee vain lämmittää ja ruoka on valmis syötäväksi. Muiden suomalaisten tapaan chili on... Ekorrens Ekologiskan säilöntäaineettomat luomumakeiset Ekorrens Ekologiskan säilöntäaineettomat luomumakeiset 19.05.2015 / Ekorrens Ekologiskan uudet korkealaatuiset säilöntäaineettomat luomumakeiset eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Kolme raikasta uutuusmakua on pakattu hauskoihin, värikkäisiin pakkauksiin, jotka auttavat kuluttajaa tekemään luonnonmukaisuutta ja terveellisyyttä viestivän valinnan makeishyllyllä. Ekorrens Ekologiska makeisia on ollut S... Maalaisleipä Maalaisleipä 19.05.2015 / Keittiöni yksi ihanimmista laitteista on Electrolux höyryuuni. Höyryuunilla lämmität ruoat ihanan meheviksi ja toisaalta saat leivonnaisten pinnasta rapean halutessasi. Höyryn määrää voi säätää eri ohjelmia käyttäen. Käyttökin on helppoa. Uunissa on valmiiksi erilaisia ohjelmia erilaisiin tarpeisiin. Hipaisutoiminnoin käytettävä valikko on helppo... Savuporokiusaus Savuporokiusaus 18.05.2015 / Juhlaruoaksikin sopiva helppotekoinen kiusaus voi olla myös tyylikäs. Valmista tämä ruoka kylmäsavustetusta poronpaistista. Voit tuunata kiusausta mieleiseksi lisäämällä joukkoon erilaisia kasviksia. Lisää tarvittaessa myös hieman kermaa. Vuoraa vuoka SAGA Leivinpaperilla ja säästyt turhalta tiskaamiselta. Savuporokiusaus 6-8 annosta 2-3 rkl öljyä... Mango-rahkapulla Mango-rahkapulla 17.05.2015 / Mangomehuun leivotut pullat sopivat maidotonta ruokavaliota noudattavalle. Korvaa silloin täytteen rahka maidottomalla jogurtilla tai vastaavalla tuotteella. Mango-rahkapullat 12-14 kpl 5 dl Biotta MangoMix –mehua 50 g tuoretta hiivaa 2 dl sokeria tai kookospalmusokeria 1 tl suolaa 1 rkl kardemummaa 10-12 dl vehnäjauhoja 150 g sulatettua voita tai margariinia T... Ruokalista vko 21/2015
ruokalista.png
Ruokalista vko 21/2015 17.05.2015 / Keväistä viikkoa vietetään keväisten ruokien äärellä. Nyt laitetaan grillit kuumiksi ja valmistetaan ainakin osa ruoista ulkona grillaillen. Maanantai Broileri-pestopasta Tiistai Jalotofua ja kasviksia grillistä Keskiviikko Jauheliha-nuudelipaistos Torstai Makkara-tortillapizzat Perjantai Merimiehen piiras Lauantai Sieni-jauhelihapihv...
Läskisoosi Läskisoosi 15.05.2015 / Arkistojen kätköistä  ihana vanhan ajan liharuoka. Läskisoosi 4 annosta 1 iso sipuli 600 g porsaankylkiviipaleita 3 rkl vehnäjauhoja vettä suolaa mustapippuria myllystä Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa porsaankylkiviipaleet noin 2 cm leveiksi suikaleiksi. Ruskista liha hitaasti pannulla miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Siirrä ruskistet... Kesäpäivän gazpacho Kesäpäivän gazpacho 15.05.2015 / Gazpacho on hellepäivän herkku. Raikas kylmänä tarjottava keitto kaipaa seurakseen vain tuoretta leipää. Tämä keitto sopii mainiosti myös kevään ja kesän juhlatarjottavaksi. Voit tarjota keiton pienistä annospikareista. Gazpacho 6 annosta 500 g tomaatteja 1 punainen paprika 1 keskikokoinen kurkku 1 pieni sipuli 1-2 valkosipulinkynttä pala punaista chi... Pinaatti-juustosarvet Pinaatti-juustosarvet 13.05.2015 / Brunssille tai välipalaksi sopivat juustosarvet on tuunattu tällä kertaa pinaatilla. Hauskat vihreät sarvet ovat herkullisia voin ja juuston kanssa nautittuna. Pinaatti-juustosarvet 16 kpl 150 g voita tai margariinia 3 dl vehnäjauhoja 1 dl speltti täysjyväjauhoja 1 tl suolaa 2 tl leivinjauhetta 150 g juustoraastetta 100 g pakastepinaattia sulatettuna 1 dl mai... Jalotofu-lounaskulho Jalotofu-lounaskulho 12.05.2015 / Ruokaisa lounaskulho sisältää terveellisiä herkkuja, joita nauttimalla vatsasi kiittää. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa illanistujaisten salaattipöydässä. Jalotofu-lounaskulho 2 annosta 2 dl keitettyjä mungin papuja 2-4 retiisiä pala valkokaalia 1 punasipuli 2 tl avokado- tai oliiviöljyä 1 tl sitruunamehua 2 porkkanaa 1 avokado 2 dl keitettyj... Active Scrub keraamisen lieden hankaussieni  Active Scrub keraamisen lieden hankaussieni 11.05.2015 / Hellapoliisi testasi saako Viledan Active Scrub -hankaussieni keittiön keraamisen lieden puhtaaksi. ... Mustikka-crispy-trifle Mustikka-crispy-trifle 11.05.2015 / Kesäjälkiruoka valmistetaan tietysti ihanista mustikoista. Talvella voit käyttää pakastemustikoita tai näyttäviä pensasmustikoita. Tämä herkkujälkiruoka sisältää Cloettan uutta mustikkaista Crispy patukkaa, joka on valmistettu täysjyvävehnästä. Mustikka-crispy-trifle 4 annosta 1 dl vispikermaa tai vaniljavaahtoa 2-3 rkl sokeria 1 tl vaniljasokeria... Ruokalista vko 20/2015
ruokalista.png
Ruokalista vko 20/2015 10.05.2015 / Kesä tulee kohisten ja grillikausi on viimein avattu. Nappaa tästä helpot ja nopeat vinkit viikon ruokiin, ja nauti ulkoilmasta!   Maanantai Tofu-riisipastakeitto Tiistai Tomaattinen jauheliha-linssipata Keskiviikko Makkarapihvit, juuressose ja uunijuurekset Torstai Texmex-lasagne Perjantai Savulohi-katkarapu Oivallus Lauantai Itämaiset...
Tosi tumma brownies Tosi tumma brownies 07.05.2015 / Voimaruoka on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen. Voimaruoka 360 Wholefood on ainutlaatuinen proteiini- ja superfoodsekoitus, jonka nimi kuvaa tasapainoista ja ravintorikasta ruokaympyrää. Voit käyttää seosta leivonnassa, smoothieissa ja muissa välipaloissa parantaen aterian ravintoarvoa. Tosi tumma Brownies noin 20 annospalaa 250 g voita 200 g V... Gluteeniton voileipäkakku Gluteeniton voileipäkakku 05.05.2015 / Voileipäkakut ovat juhlien suosikkileivonnaisia ja niistä on lupa nauttia myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat. Semperin Toasty –leivät ovat herkullisen pehmoisia ja ne sopivat erinomaisesti voileipäkakun valmistukseen. Gluteeniton voileipäkakku 8-10 annosta 1 pkt Semper Toasty Vaalea 1 pkt Semper Toasty Tumma Kostutus: 2-3 dl vettä ½ gluteeniton l... Ruokalista vko 19/2015
ruokalista.png
Ruokalista vko 19/2015 03.05.2015 / Upeaa keväistä viikkoa! Luonto alkaa vihdoin heräillä ja puut ovat jo hiirenkorvilla. Keittiössä kokkaillaan nyt kotoisissa tunnelmissa.   Maanantai Pestopasta Tiistai Uunimakkara Keskiviikko Jauheliha-kasvispyörykät Torstai Kermainen lohikeitto Perjantai Pesto-mozzarellarinkelit Lauantai Marinadi porsaanlihalle ja grillikasvikset...
Rypsiporsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset Rypsiporsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset 03.05.2015 / Nyt grillataan! Rypsiporsaan parhaat fileepihvit voit marinoida kätevästi myös itse. Tarjoa seuraksi savunmakuista bbq-kastiketta ja grillikasviksia Rypsiporsaan fileepihvit, savunmakuinen bbq-kastike ja grillikasvikset 6 annosta 600 g (6 kpl) HK Rypsiporsas® Parhaat Fileepihvit, maustamaton Marinadi: 4 rkl rypsiöljyä 3 hienonnettua valkosipulinkynttä ½ tl... Sitruksinen marja-juustokakku Sitruksinen marja-juustokakku 01.05.2015 / Sitruksinen marja-juustokakku sisältää yllätyksen, sillä se näyttää päällepäin tavalliselta kermakakulta. Tämä kakku on kaunis juhlapöydän kruunu. Huomioi, että käyttöösi jää vielä pieni, noin 18 cm sokerikakkupohja, jonka voit täyttää ja koristella kakkoskakuksi. Sitruksinen marja-juustokakku noin 14 annosta 4 munaa 1 ½ dl Dansukker S... Hellapoliisin uutuuskirjat Hellapoliisin uutuuskirjat 29.04.2015 / Leipäherkut - Hellapoliisi, Kati Jaakonen Hellapoliisi tarjoilee nyt kattauksen leipäherkkuja ja -kakkuja. Kirjan resepteissä leivotaan ihania leipiä aamiaispöytään, lounaskeiton seuraksi ja muuten vaan herkutteluun. Mutta mitä muuta leivästä sitten voi tehdä? Kaupan valmiit tai itse leivotut leivät sopivat juhlien pikkusuolaiseksi, illanistujaisiin ja k... Sari Spåra - Meren Maku – Parhaat herkut maalta, mereltä ja metsästä Sari Spåra - Meren Maku – Parhaat herkut maalta, mereltä ja metsästä 29.04.2015 / Meren Maku -kirjassa valmistetaan ruokaa kevään ja kesän puitteissa ja mukaan mahtuu myös monta, ympäri vuoden leivottavaa reseptiä. Kirjassa on varattu oma osionsa myös erilaisille säilykkeille ja levitteille. Reseptien kulmakivenä ovat itse kasvatetut yrtit ja vihannekset. Meren - ja luonnonantimet otetaan talteen ja valmistetaan niistä herkullista ja kon... Gluteeniton Schär Gluteeniton Schär 29.04.2015 / Elämä ilman gluteenia voi olla maukasta ja helppoa Dr. Schärillä on yli 30 vuoden kokemus gluteenittomien tuotteiden valmistuksesta. Yrityksen missiona on keliaakikkojen elämänlaadun parantaminen kekseliäillä ja laadukkailla tuoteratkaisuilla sekä palveluilla. Gluteenittomien tuotteiden Euroopan markkinajohtajan valikoimassa riittää valinnanvaraa: tuotteit... Arla Luonto+ -rahkajogurtti Arla Luonto+ -rahkajogurtti 29.04.2015 / Arla Luonto+ jatkaa vuoden alussa alkanutta uudistumistaan tuomalla markkinoille luonnonmukaisen rahkajogurtin. Tämä raikas uutuus on kehitetty kuluttajien toiveita ja tarpeita kuunnellen ja erityisesti lasten makumieltykset huomioiden. Arla Luonto+ -rahkajogurtit sisältävät vain hedelmien ja marjojen sokeria. Ne ovat lisäksi täysin laktoosittomia ja sisältäv... Keiju Alentaja Plus margariini Keiju Alentaja Plus margariini 28.04.2015 / Keiju Alentaja on ainoa Suomessa valmistettu kolesterolia alentava margariini. Keiju Alentaja Plus, 250 g Keiju Alentaja Plus on laktoositon, maidoton, soijaton ja vitaminoitu kolesterolia alentava margariini. Rasvan osuus tuotteessa on 50 prosenttia. Keiju Alentajalle on myönnetty sydänmerkki. Keiju Alentajaa tulee käyttää osana tasapainoista ja monipuolista... Pirkka Parhaat -sarjan uutuudet Pirkka Parhaat -sarjan uutuudet 28.04.2015 / Kesä on vuoden kiireisintä juhlasesonkia, ja lomalla jokainen päivä on hyvä syy hemmotella itseään ja läheisiään. Pirkka Parhaat -sarjan huippulaadukkaat antipastoleikkeleet ja pitkään kypsytetty goudajuusto kruunaavat leppoisat lomapäivät ja kesäjuhlat. Pirkka Parhaat vanha gouda on herkullinen juusto kesän juhliin ja esimerkiksi piknikille. Juusto m... Anders Wikström - Onnellinen leipuri Anders Wikström - Onnellinen leipuri 27.04.2015 / Anders Wikström - Onnellinen leipuri WSOY, suositushinta 36 euroa. Koko Suomi leipoo -ohjelman ensimmäisen kauden voittanut Anders esittelee parhaat reseptinsä. Niissä näkyvät niin suomalaiset perinteet, suomenruotsalaiset vivahteet kuin modernit tuulahduksetkin.... Hillomunkit
vappu.png
Hillomunkit 27.04.2015 / Vapun rakastetuimpiin herkkuihin lukeutuu tietysti ihanat hillomunkit! Leivo kerralla reilu määrä ja ilahduta niillä myös ystäviäsi. Hillomunkit 20-30 kpl 5 dl maitoa 50 g hiivaa 2 dl sokeria 1 tl suolaa 1 rkl kardemummaa 12-14 dl vehnäjauhoja 150 g sulatettua voita tai margariinia Paistamiseen: 1 ½ l rypsiöljyä Pinnalle: sokeria Sisälle: 100-150 g h...
HK:n kesän 2015 grillaus uutuuksia HK:n kesän 2015 grillaus uutuuksia 26.04.2015 / Kariniemen Kananpojan Grillipihvit- savustettu chili n. 600 g Kananpojan grillipihvit ovat omiaan kesän grillaukseen. Grillipihvi pysyy grillatessa mehevänä ja maku paranee hitaasti kypsennettäessä. Fileetä hieman rasvaisemmasta reisilihasta valmistettu grillipihvi rakastaa vahvojakin mausteita. Savustetun chilin hallitsevana makuna on Chipotle, jonka aromi tule... Uutuuksia Apetitilta Uutuuksia Apetitilta 26.04.2015 / Apetit Grillivalmis Kirjolohifilee BBQ 580 g Ruodoton Apetit Grillivalmis Kirjolohifilee BBQ on kevyt ja herkullinen vaihtoehto lihalle ja makkaralle kesäkauteen. Tomaatilla, sipulilla, valkosipulilla ja chilillä pintamaustettu kirjolohifilee on helppo valmistaa grillissä, uunissa tai pannussa. Kirjolohi on runsasproteiininen ja se sisältää runsaasti D-vitamiin... Atrian kesän 2015 grilliuutuudet Atrian kesän 2015 grilliuutuudet 26.04.2015 / Atria kypsä Grilliribs BBQ Smoky bourbon n. 500g Valmistusmaa: Suomi Atria Kypsä Grilliribs BBQ Smoky Bourbon n. 500g ovat sorminsyötäviä ribsejä, joissa on perinteinen, amerikkalaistyyppinen tumma ja savuinen BBQ-marinadi. Kypsät ribsit valmistuvat grillissä helposti ja nopeasti ja onnistuvat aina. Atria Amerikan perunat Hot Pepper 500 g Valmistusmaa: Su... Yrttinen savuporo-pastasalaatti Yrttinen savuporo-pastasalaatti 25.04.2015 / Valmista herkullinen ja juhlava salaatti vaikkapa kesäjuhliin! Tässä salaatissa maistuu ihanat kotimaiset vihannekset ja yrteistä valmistettu kastike. Yrttinen savuporo-pastasalaatti noin 8 annosta 1 l vettä ½ tl suolaa 250 g pastaa 100 g savuporoa 200 g helmitomaatteja 150 g leipäjuustoa 1-2 punasipulia Yrttiöljy: ¾ dl-1 dl rypsiöljyä tai oliiviöljyä... Ruokalista vko 18/2015
ruokalista.png
Ruokalista vko 18/2015 24.04.2015 / Vappu!   Nyt on viimeinen hetki laittaa sima käymään jotta saat ihanan vappujuoman ajoissa valmiiksi. Voit virkistää muistia Hellapoliisin videon avulla.   Maanantai Chili con carne Tiistai Hapanimeläbroileria Keskiviikko Kirjolohimureke Torstai Tzatziki-perunasalaatti Uunidonitsit Perjantai Rapeat chilikinkkusuupalat Broil...
Kotimaiset SUN-murot Kotimaiset SUN-murot 23.04.2015 / Kotimaiset SUN-murot tuovat aamu- ja välipalahetkiin maistuvaa energiaa. Pakkaukset ovat saaneet uuden, aurinkoisen ilmeen. Herkullisen rapea aamiais- ja välipalatuoteperhe täydentyy aitoa hunajaa sisältävillä ja raikkaan marjan makuisilla murotassuilla. Perheiden suursuosikki SUN Suklaarenkaat on nyt maidoton. Muroissa uutuusmakuina hurmaavat aitoa hunajaa sis... Vileda Multi Sensitive nitriiliset kertakäyttökäsineet Vileda Multi Sensitive nitriiliset kertakäyttökäsineet 23.04.2015 / Värikäs nitriilikäsine ruoan käsittelyyn. Kun valmistat ruokaa tai käsittelet tuoretuotteita, sotkua tulee helposti. Suojaa kätesi ja ruokasi käyttämällä käsineitä. Valitse käsineet, jotka eivät päästä myrkkyjä tai allergeeneja ruokaan ja ihoon. Vältä ennen kaikkea puuteroituja lateksi- ja vinyylikäsineitä. Kun käytät värikkäitä käsineitä... Cesar ja Nadia Roden: Mehujääsirkus – 50 viileää mehujääohjetta Cesar ja Nadia Roden: Mehujääsirkus – 50 viileää mehujääohjetta 23.04.2015 / Cesar ja Nadia Roden: Mehujääsirkus – 50 viileää mehujääohjetta Helteisenä kesäpäivänä jo ajatuskin viileästä mehujäästä nostaa veden kielelle. Niitä saa toki kaupan pakastealtaasta, mutta kotitekoiset mehujäät ne vasta vievät jalat alta! Itse tehdyt raikkaat herkut ovat todellisia makunautintoja, jotka sopivat omaksi iloksi sekä tarjoiltavaks... Pågen Gifflar Manteli pikkupuustit Pågen Gifflar Manteli pikkupuustit 23.04.2015 / Pågenin suosittuun Gifflar-tuoteperheeseen liittyy toukokuussa uusi ja ajankohtainen maku: Gifflar Manteli. Pienen uutuuspuustin sisällä on nyt mehevää mantelitäytettä. Pågen Gifflar Manteli -pikkupuustit on leivottu hienoimpaan vehnätaikinaan. Pikkupuustien lempeää mantelista makua täydentää aromaattinen kardemumma. Gifflar-pikkupuustit säilyvät pitk... Dansukker Ruokosokeri Sticks -annospakkaukset Dansukker Ruokosokeri Sticks -annospakkaukset 22.04.2015 / Dansukker tuo kahviloista tutut Reilun kaupan ruokosokeri-annospakkaukset myös kauppoihin. Siististi mukana kulkevat annospakkaukset makeuttavat myös liikkuvan lomalaisen juomat ja jälkiruuat. Dansukker Ruokosokeri Sticks -annospakkaukset tuovat kahvilatunnelmaa kotikeittiöön. Herkullisen aromikkaalta maistuva, sokeriruo’osta valmistettu tumma kidesokeri on pa... Pastellan kasvistuorepasta Pastellan kasvistuorepasta 22.04.2015 / Ei kasvispasta eikä pelkkä tuorepasta, vaan kasvistuorepasta! Pastellan toukokuinen uutuus on tuorepasta, joka sisältää peräti 40 % kasvista. Tanskalaisten kehittämä ja patentoima uutuus pysyy kauniisti kasassa ja maistuu hyvältä. Kasvistuorepastaa voi käyttää tavallisen tuorepastan tavoin. Se on helppokäyttöistä ja valmistuu keittämällä minuutissa... Tutustu Hellapoliisin keittiöön
video.png
Tutustu Hellapoliisin keittiöön 20.04.2015 / Videolla pääset tutustumaan Hellapoliisin ja Keittiömaailman kanssa yhdessä ideoimaan keittiöön. Toteutus: Yhteistyössä:...
Sieni-jauhelihapihvit, lämmin kasvis-fetalisäke ja kurkku-tillisalaatti  Sieni-jauhelihapihvit, lämmin kasvis-fetalisäke ja kurkku-tillisalaatti 20.04.2015 / Mehevät sieni-jauhelihapihvit voit valmistaa halutessasi myös grillissä. Maistuva kasvis-fetalisäke on mainio ruokaisa seuralainen pihveille. Raikas kurkku-tillisalaatti kruunaa aterian. Kotimaiset vihannekset ovat herkullisia. Vaikka halvempi hinta saattaa houkutella ostamaan ulkomaista, pysähdy hetkeksi miettimään. Kotimaista ostamalla tuet kotimaista työt... Ruokalista vko 17/2015
ruokalista.png
Ruokalista vko 17/2015 19.04.2015 /     Maanantai Broilerimakkarapata Tiistai Kasvislasagnette Keskiviikko Hedelmäiset possunkyljykset Torstai Savulohipasta Perjantai Pesto-parmankinkkusuupalat Lauantai Kasvisröstit Sunnuntai Pippuripihvit ja valkosipuli-kermaperunoita...
Uunidonitsit
vappu.png
Uunidonitsit 17.04.2015 / Vappuun olennaisena osana kuuluvat donitsit valmistat helposti uunissa donitsipellillä. Heirolin valikoimiin kuuluu perinteisen pyöreä donitsipelti, sekä suloinen sydänpelti, jolla valmistat suloiset donitsit vaikkapa kihlajais- tai hääjuhliin. Uunidonitsit 12 kpl 3 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria yhden sitruunan raa...
Keijut kylmäpuristetut öljyt Keijut kylmäpuristetut öljyt 16.04.2015 / Keiju kylmäpuristettu rypsiöljy valmistetaan patentoidulla ensimmäisen puristuksen -menetelmällä. Menetelmässä kuoreton siemen puristetaan mahdollisimman lempeästi vain kerran aktiivisesti jäähdytetyssä kylmäpuristuksessa. Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa öljylle pehmeämmän maun, ilman siementen kuoren mahdollisesti tuomaa karvautta. Myös toine... Keiju yrttiöljyt Keiju yrttiöljyt 16.04.2015 / Keiju-tuoteperheen öljyvalikoima kasvaa, kun kauppojen hyllyille saapuvat maustetut rypsiöljypohjaiset yrttiöljyt. Keiju yrttiöljyt on valmistettu laadukkaasta rypsiöljystä sopivasti tutuilla yrteillä sävytettynä. Suomalaiset ravitsemussuositukset kehottavat käyttämään rypsiöljyä päivittäin. Uudet yrttiöljyt sopivat muun muassa salaattiin kastikkeek...

yhteistyössä

  • Yhteistyössä: Kariniemen
  • Yhteistyössä: Vogel
  • Yhteistyössä: HK
  • Yhteistyössä: Makuja